Osteopatia i Fisioteràpia a Igualada

salatratamiento1

Centre especialitzat en osteopatia i fisioteràpia a Igualada que aposta per les teràpies naturals

Posem a la disposició de tots els nostres pacients aquells tractaments d'osteopatia i fisioteràpia a Igualada que millor s'adapten a les seves necessitats. 

 

Tractar a cada pacient des del punt de vista humà, com una persona i no com un número o una malaltia. Aquesta és la filosofia d'Osteopatia i Fisioteràpia Jovell, un centre especialitzat en osteopatia i fisioteràpia a Igualada que aposta per les teràpies alternatives com un camí per sanar des de l'origen del problema i no només el símptoma.

Al nostre centre d'osteopatia i fisioteràpia a Igualada tenim en compte les relacions entre les diferents parts del cos, entre el cos i la ment i entre l'individu i l'entorn. Només així, tenim la seguretat de resoldre les seves dolències d'una manera integral.

A Osteopatia i Fisioteràpia Jovell, posem a la disposició de tots els nostres pacients aquells tractaments d'osteopatia i fisioteràpia a Igualada que millor s'adapten a les seves necessitats. El nostre equip de professionals, format per experts titulats i col·legiats i amb molts anys d'experiència està a la seva disposició per oferir-li un tractament totalment personalitzat orientat a resoldre la seva malaltia concreta.

 

 

OSTEOPATIA Y FISIOTERAPIA JOVELL

Concertar cita

Paseo Verdaguer 52-54. 1º
Igualada, 08700, Barcelona

620 445 829

620 445 829