Teràpies naturals a Igualada

Teràpies Naturals

El nostre objectiu és, millorar la qualitat de vida dels nostres pacients per mitjà de les teràpies naturals a Igualada

Coneix en què consisteix cadascuna de les nostres teràpies naturals a Igualada i deixa't aconsellar pels nostres professionals per trobarà la que millor s'adapta a les teves necessitats

 

C50072B3 69B5 4B58 A836 67C37F5D5223

Amb el coaching a Igualada busquem alinear cos, ment i emocions.

26FD9268 8997 42F9 9BF1 D9CCA07AFCA7

Coneix les mesures especials per la prevenció de contagis

Gel hidroalcohòlic, desinfectant de superfícies, ventilació, làmpara UV-C i tractaments a distància per si ho prefereixes.[...]

INDIBA activ7

Diatèrmia INDIBA a Igualada

El mètode INDIBA està sobradament estudiat i els seus efectes són altament beneficiosos: a l'augment ar la temperatura interna del cos s'activa la regeneració cel.lular, així les lesions es recuperen abans i la inflamació desapareix més fàcilment. Fins i tot alguns traumatòlegs recomanen combinar les sessions de INDIBA amb el tractament de cèl.lules mare ja que aquest aparell de Diatèrmia potenciarà els efectes.

monatu fle 133 002 A5

Flors de Bach a Igualada

Les flors de Bach són un conjunt de remeis naturals fets amb determinades flors silvestres, la teràpia va ser descoberta i desenvolupada pel Dr. Edward Bach als anys 30.

 

image

Naturopatia i Dietètica Igualada


   L'alimentació és un dels pilars base, és el "combustible" que nodreix el cos . Però no sempre resulta fàcil dur a terme una dieta sana, equilibrada i conscient. El ritme de vida, les presses, la indústria alimentària, la desinformació...sovint ens passa factura a l’hora d’alimentar-nos i deteriora la nostra salut.

 

colico lactante

Osteopatia Pediàtrica Igualada

   La osteopatia pediàtrica és la millor opció en molts petits problemes de salut, per millorar la qualitat de vida, prevenir lesions o complicacions. Desbloqueja el cos perquè funcioni millor. 

   Còlic del lactant, plagiocefàlia, dolors de creixement, angoixa, terror nocturn, otitis, bronquitis, etc...son algunes de les malalties que poden millorar i milloren amb aquest tractament manual.

image

TRACTAMENT DE AL.LÈRGIES

   Amb aquest tractament reprogramem el cos per evitar la reacció exagerada contra una substància inofensiva. S’ha d’equilibrar el cos per aconseguir que el sistema inmunològic treballi correctament.

OSTEOPATIA Y FISIOTERAPIA JOVELL

Concertar cita

Paseo Verdaguer 52-54. 1º
Igualada, 08700, Barcelona

620 445 829

620 445 829