Osteopatia Pediàtrica Igualada

Comptem amb professionals de Osteopatia Pediàtrica a Igualada

Apliquem sessions d'osteopatia pediàtrica a Igualada

 

   La Osteopatia és una teràpia suau i a nivell pediàtric s’observen grans èxits. Desde la plagiocefàlia fins als dolors de creixement dels pre-adolescents, des del còlic o el terror nocturn fins al mal de panxa pels canvis o l’angoixa de començar l’institut. La osteopatia destensa les estructures corporals i permet que el cos funcioni millor, té un punt de vista global de la personeta, que ajudarà a qualsevol altre tractament com Logopèdia, Teràpies Visuals, dificultats d’aprenentatge, etc. 

Si el vostre bebè plora unes dues hores al dia, està bé, és normal; tot el que superi les tres hores, i sempre que el pediatre hagi descartat altres patologies, es considera còlic. El còlic del lactant pot debutar cap a les dues setmanes de vida i desapareix aproximadament al cap de quatre mesos, si no és així, es tractarà de còlic sever, que pot durar fins al mig any de vida.

A escala mèdica existeixen pocs tractaments, però amb 3 o 4 sessions d'osteopatia el problema generalment desapareix o, com a mínim, millora notablement. Es tracta d'aplicar unes suaus pressions sobre diferents parts del cos del nounat: abdomen per ajudar a l'aparell digestiu a finalitzar la seva maduració, a regular la mobilitat intestinal, l'absorció i l'eliminació dels gasos generats durant la digestió; a nivell del crani per eliminar les tensions de les membranes i els ossos que tantes forces han suportat durant el part i possiblement també durant l'embaràs i que han bloquejat aquestes estructures comprometent el bon funcionament d'un nervi molt important que emergeix de la base del crani i regula la funció digestiva; i a nivell de la pelvis per ajudar al bon funcionament del crani.

En definitiva, es tracta de restablir el moviment correcte de les estructures corporals i alleujar-les de qualsevol tensió que pogués obstaculitzar el seu desenvolupament i funcionament òptims.

 

OSTEOPATIA Y FISIOTERAPIA JOVELL

Concertar cita

Paseo Verdaguer 52-54. 1º
Igualada, 08700, Barcelona

620 445 829

620 445 829