Diatèrmia INDIBA a Igualada

Descobreix els beneficis de la calor amb el tractament de Diatermia INDIBA a Igualada

INDIBA activ7El tractament de Diatermia INDIBA a Igualada és eficaç per a l'alleugeriment dels dolors del càncer ossi, en el tractament de tumors intracranials, asma, fractures, còlics renals i molts més

 

El recuperador electrònic o indiba és un aparell de diatèrmia: genera un augment de la temperatura interna superior a l'augment de la temperatura de la pell de la zona tractada.

Al cos humà, la calor interna s'acompanya d'un augment del flux sanguini i la circulació limfàtica, amb la qual cosa s'incrementa l'aportació d'oxigen i es contribueix a la regeneració dels teixits. Amb això s'aconsegueix una millor cicatrització, consolidació de fractures i reparació de trencaments fibril.lars més ràpid, disminució del dolor provocat per l'artrosi, recuperació d'esquinços i desaparició de tendinitis de forma més ràpida.

S'ha provat la seva eficàcia per l'alleujament dels dolors del càncer ossi, al tractament de tumors intracranials, asma, fractures, còlics renals i molts més; a més a més, s'ha demostrat que no té efectes secundaris ja que l'increment tèrmic és endogen, en cap cas és per fricció cel•lular que podria comprometre el teixit sa. Amb la qual cosa no només alleuja el dolor sinó que pot guarir.

 

OSTEOPATIA Y FISIOTERAPIA JOVELL

Concertar cita

Paseo Verdaguer 52-54. 1º
Igualada, 08700, Barcelona

620 445 829

620 445 829